Whisky Numero Dertien

T.B.A. in 2024


Whisky van eigen gerst, die verbouwd wordt op het perceel gelegen aan de straat Numero Dertien.

Prijs € n.v.t.
Wieke Distillers Vat Programma

2021

Heeft u altijd al een eigen vat whisky willen hebben?

Van onze nieuwe gerst oogst van dit jaar bieden wij maximaal 400 liter new make spirit aan in kleine vaten. In november beginnen wij met het distilleren van de 2021 oogst. Onze new make spirit heeft een alcoholpercentage van ongeveer 65%.
Vanwege de verhouding houtoppervlak hoeveelheid spirit zal de whisky sneller rijpen dan op grote vaten. Wij adviseren om na drie jaar de inhoud van het vat te bottelen.

Het kleinste vat wat wij kunnen leveren heeft een inhoud van 10 liter. Andere maten zijn bij voorbeeld 30 liter en 50 liter. Het vat zal in overleg met u worden aangeschaft.
Het is natuurlijk ook mogelijk om uw eigen vat te laten vullen.

Als u het vat bij ons laat liggen hoeft u initieel alleen de kosten voor het vat en de new make spirit te voldoen. De accijns en de BTW betaalt u dan na het bottelen, samen met de bottelingskosten. Dat heeft als voordeel dat geen accijns en BTW verschuldigd is over de  “Angels Share”.

Bent u geïnteresseerd in de aanschaf van uw eigen vat whisky neem dan contact op met ons via info@wiekedistillers.nl voor nader informatie.


Prijs € op aanvraag.
Gin

2021

Wieke Distillers, Gin. In 2021 komt onze gin op de markt. Meer informatie volgt.


Prijs € n.v.t.